sr
sr

Proizvodi

3D proizvodi i znaci

Svetleće reklame su oblast za koju smo posebno specijalizovani. Velika prednost svetlećih reklama je u tome što su daleko upadljivije od običnih panoa, naročito u slabo osvetljenim ulicama i na regionalnim putevima. Ekskluzivne reklame koje svetle u centru grada privlače odabranu klijentelu i uočljiviji ste od obližnjih konkurenata.

3D reklame sa led diodama daju novu dimenziju u privlačnosti. 3D slova su tip svetleće reklame u kojoj je svako slovo izrađeno i stoji posebno, odvojeno od ostalih. Ona se izrađuju tako što se prednja strana seče prema datom logotipu ili fontu na laserskoj mašini. Bočne stranice takođe mogu biti od plexiglasa ili od aluminijuma koji se farba (plastificira) u željenu boju. Kao rasveta koriste se neonske cevi ili LED diode.

 3D slova mogu po potrebi biti velika ili mala, Vi najbolje znate kakva reklama Vama treba. Kako bi otklonili svaku moguću nedoumicu jesu li 3D slova reklama za Vas, pogledajte našu galeriju slika. Naš stručni tim Vam stoji na usluzi!

3D REKLAME

3D REKLAME

Svetleće reklame sa led diodama su efektne i jako brzo su postale popularne.

 Njihova prednost u odnosu na klasične reklame sa fluo cevima je u maloj potrošnji struje.Druga bitna korist je postojanost. Dok neonskim i fluo lampama nakon 3-4 godine intenzitet padne na 60-70% originalnog sjaja, LED diode i dalje svetle sa više od 95% intenziteta – osiguravajući reklami da ostane jednako impresivna.

PROIZVODI OD KLIRITA / PLEKSIGLASA

PROIZVODI OD KLIRITA / PLEKSIGLASA

  • kristalna providnost i blještav sjaj
  • besprekorna svetlosna propustljivost
  • mogućnost filtriranja svetlosti; – izvanredna postojanost na atmosferije
  • odlične fizičko-mehaničke i hemijske osobine
  • mehanička obradivost i mogućnost lepljenja i termičkog oblikovanja

SVETLEĆE I NESVETLEĆE REKLAME

OSTALO

UNUTRAŠNJE BRENDIRANJE

UNUTRAŠNJE BRENDIRANJE

U ovom vidu reklame, faktori koji su klijentu najbitniji su:
  • dizajn – koji treba da ostane u sećanju posmatrača
  • dimenzije – koje pre svega zavise od udaljenosti sa koje je potrebno da se reklama jasno vidi
  • kvalitet – pošto je u pitanju reklama koja je izložena špoljasnjim uslovima, gde je pre svega bitna postojanost boje na UV zračenje, tj sunčevu svetlost i otpornost materijala na vlagu

BRENDIRANJE VOZILA

BRENDIRANJE VOZILA

OBELEŽAVANJE / SIGNAGE

OBELEŽAVANJE / SIGNAGE

NEONSKE REKLAME

NEONSKE REKLAME

U ponudi se nalaze dve varijante ovog proizvoda. Mogu se praviti jednostrani svetleći displeji i dvostrani svetleći displeji. Sastoje se od bočnih aluminijumskih profila, lica od pleksiglasa sa ispisom na transculentnim (svetlopropusnim) folijama. Lice može biti termo oblikovano. Primenjuje se i tehnologija digitalne štampe na pleksiglasu ili foliji. Osvetljenje je izvedeno iznutra fluo rasvetom.

SAJAMSKI ŠTANDOVI

SAJAMSKI ŠTANDOVI